website8

Hamrolletjes met monchou en bosui

Moeilijkheid (1 t/m 5): LOGO PAGINA
Duur: 15 minuten

Dit hapje is vrij gemakkelijk te maken en doet het altijd goed op verjaardagen. Zóveel lekkerder dan die kant-en-klare roomkaaskruidenrolletjes uit de supermarkt!


Ingrediënten – voor ca 30 stuks
5 plakken ham
200 gram monchou, op kamertemperatuur
4 stengels bosui
optioneel: tuinkers

peper & zout

Hoe maak je het?
Stap 1. Snijd de bosui in ringetjes. Doe de monchou, bosui en eventueel wat  tuinkers in een kommetje. Prak door elkaar tot de ingrediënten goed gemengd zijn.

Stap 2. Pak een vorkje of lepeltje en schep in de lengte steeds wat monchoumengsel op een plakje ham. Doe dit aan een van de uiteinden en rol de plakjes op tot een rolletje.

website3 Website5 Website2

Stap 3. Bewaar de rolletjes tot serveren in de koelkast. Snijd ze dan in stukjes. Garneer met wat tuinkers. Prikkers zijn niet nodig maar het ziet er wel leuk uit 🙂

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordelingen)
Loading...

website1

website9

About the author

Dieuwke | kitchen-and-more.nl

Dol op lekker eten | muziek | chocolade | verpleegkundige | roeren in potten & pannen | pianospelen | wijn | leest kookboeken alsof het romans zijn

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *