Over

Hallo! Ik ben Dieuwke, de persoon achter Kitchen-and-More.nl.
Welkom op mijn foodblog!

Over mezelf
Ik kan mezelf gerust een receptenaanbidster noemen. Het zoeken naar de lekkerste ingrediëntencombinaties begint al in de ochtend. Thuis krijg ik vaak gekscherend de vraag “heb je nu alwéér honger?” naar mijn hoofd geslingerd.
Neee, geen honger, het is oprechte LIEFDE voor eten. Vandaar ook dat de naam ‘Amore’ opvallend aanwezig is (zeg niet dat je het nog niet gezien hebt) – wat volgens van Dale de volgende betekenis kent: l’amore, de liefde • de schat, het liefje, de lieveling. En het is natuurlijk Italiaans! De oorsprong voor mijn liefde voor eten en recepten ligt in Italië; waar ik vroeger iedere zomer met mijn ouders, broer en zus te vinden was. Het land waar koken en genieten van eten geen grenzen kent, waar eten een groots sociaal gebeuren is, en… waar Italiaanse “mamma’s” mij regelmatig – hard – in mijn wangetje knepen.
Enfin, ik vind deze liefde een ideale afleiding van het dagelijks leven, lekker dromen over wat nu weer te maken…. En het mooie is dat ik het nu ook mag delen met jullie! Het huwelijk met eten is nagenoeg voltrokken.

Over de website
Op de website vind je lekkere, meestal makkelijke en snel klaar te maken recepten. Het liefst zonder pakjes of zakjes, stap voor stap beschreven. Zelf maken is zoooveel lekkerder!
Daarnaast schrijf ik regelmatig over verschillende dingen die met eten en drinken te maken hebben, zoals evenementen, boeken, workshops en hotspots.

Ik hoor het graag wanneer je een opmerking, vraag of tip hebt. Stuur mij een mailtje via de pagina “Contact”.

Veel leesplezier!

Dieuwke

Fotowebsite over