website4

Tapenade van zongedroogde tomaat

Moeilijkheid (1 t/m 5): LOGO PAGINA
Duur: 10 minuten
Op een toastje bij de borrel, op een broodje als lunch, door de pasta als smaakmaker… Hier thuis is deze tapenade altijd in een mum van tijd op!



Ingrediënten – voor een goeie pot vol
30 gram pijnboompitten, geroosterd
180 gram (uitgelekte) zongedroogde tomaten
2 kleine tenen of 1 grote teen knoflook
70 gram zwarte olijven
30 gram Parmezaanse kaas
kneepje citroensap

peper & zout
5 eetlepels olijfolie

Hoe maak je het?
Voeg alle ingrediënten in een hakmolen of vijzel en hak fijn.

Tadaa! Klaar is ‘ie.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 beoordelingen)
Loading...

website1

website5

About the author

Dieuwke | kitchen-and-more.nl

Dol op lekker eten | muziek | chocolade | verpleegkundige | roeren in potten & pannen | pianospelen | wijn | leest kookboeken alsof het romans zijn

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *