website1

Trifle van granola en rood fruit

Moeilijkheid (1 t/m 5): LOGO PAGINA
Duur: 10 minuten
Dit is een heerlijk dessert dat bovendien ontzettend snel klaar is. Maak hem met je homemade granola!

De hoeveelheden hieronder zijn een indicatie, jouw glas is misschien wat groter of juist minder groot dan de mijne (macchiato glas). Dus vul lekker met laagjes en geniet!

Ingrediënten – voor 2 personen
8 eetlepels granola (klik hier voor het recept: Zelf maken: granola!)
8 eetlepels Griekse yoghurt
4 eetlepels maple syrup
2 eetlepels geschaafde amandelen
4 eetlepels frambozen, uit de diepvries = makkelijk (of ander rood fruit)
Optioneel: toef slagroom

Hoe maak je het?
Stap 1. Bak de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Laat afkoelen op een bord.

Stap 2.Ontdooi de frambozen door ze 20 seconden in de magnetron te zetten.

Stap 3. Vul een hoog glas of dessertbakje als volgt: 2 eetlepels Griekse yoghurt – 2 eetlepels granola – 2 eetlepels Griekse yoghurt – 2 eetlepels granola.

Stap 3. Als je het lekker vindt kun je de trifle met een toef slagroom versieren. Giet de maple syrup in het glas (2 eetlepels per glas of zoveel je lekker vindt), zodat het langs de zijkanten naar beneden loopt. Verdeel het amandelschaafsel en nog een framboos over de top. Wat een plaatje, niet?

Geniet ervan!

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 beoordelingen)
Loading...

website2

website1

 

About the author

Dieuwke | kitchen-and-more.nl

Dol op lekker eten | muziek | chocolade | verpleegkundige | roeren in potten & pannen | pianospelen | wijn | leest kookboeken alsof het romans zijn

View all posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *